Wednesday, April 20, 2011

BANYAK URUSAN PERIBADI

Kebelakangan ini saya sibuk pula dengan urusan-urusan peribadi.  Terabai lagi blog ni!  Macam la rajin sangat berkemas di sini!  Hehe.

Sekarang ni tengah ada masa dan mood.  Jadi kemas-kini sajalah.

Cerita pasal cucur udang dan goreng tahu yang menjadi hidangan petang tadi saja la.  Dah lama anak-anak bersungut tak makan cucur udang buatan Mama.

Oleh kerana permintaan anak-anak, petang ni buat jugalah.  Lihatlah hidangannya dibawah.  Oleh kerana kesuntukan masa, makannya bersama sos kacang segera saja.

5 comments:

miloais said...

sedap gak tu
cucur udang!

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Apa2 pun masakan sendiri terasa lebih sedap. :)

ISARA said...

Salam kenal.
Masuk ikut laman DDrfauziah tumapang makan cucur udang! Hehe.

BID said...

Aslmkm.
Tak apa la. Bila free skit, boleh buat. Kan?

ASAN said...

Salam Cikdah.
Sama la .. macam2 pula nak diuruskan.